SafetySupport

SafetySupport

Home / SafetySupport

PRAKTISCH ADVIES OP MAAT VAN JOUW ORGANISATIE

Ben je op zoek naar professioneel en pragmatisch advies i.v.m. veiligheid in jouw onderneming, organisatie of werksituatie?

GO4S biedt jarenlange ervaring en vakkennis m.b.t. veiligheid op het werk. GO4S ondersteunt je dagdagelijkse activiteiten door de juiste richting aan te geven m.b.t. veiligheid & gezondheid op het werk. Door permanente bijscholing blijven wij op de hoogte van nieuwe wetgeving & evoluties.

Zoek je ondersteuning voor de interne preventiedienst in jouw organisatie ? Heb je tijdelijk geen preventieadviseur ?

Als preventieadviseurs arbeidsveiligheid niveau 1 kunnen wij iedere organisatie gedurende één of meerdere dagen ondersteuning bieden. Wij helpen je graag verder !

Wens je het veiligheidsbeleid in jouw onderneming grondiger door te lichten ?

GO4S heeft verschillende tools ter beschikking om de risico's in jouw organisatie te onderzoeken.Tijdens een SafetyCheck brengen we de sterktes, opportuniteiten, tekortkomingen en bedreigingen m.b.t. welzijn op het werk in kaart. Op basis daarvan worden samen met de opdrachtgever de belangrijkste verbeterpunten in een actieplan opgenomen.

Wens je hierover meer informatie ?

Contacteer ons rechtstreeks via email of telefoon of via het contactformulier.

 

SafetyTraining

Dé praktische veiligheidsopleiding die kennis omzet in praktijk!

Geen saaie theorie, maar onmiddellijk toepasbare praktische opleidingen : VCA, preventieadviseur niveau 3, ergonomie, LMRA, chemische agentia, ...

Meer informatie

 

 

SafetyCoaching

Hét groeitraject voor de preventieadviseur!

Wij coachen je tot een echte veiligheidsmanager. Een efficiëntere aanpak van jouw preventiebeleid & effectievere adviezen. Vraag jouw intakegesprek!

Meer informatie

Getuigenissen

“Christophe is een sympathieke, goedlachse man die soms moeilijk te bereiken is. Desondanks heeft hij me steeds bijgestuurd. Hij heeft me gewezen op ontbrekende zaken. Ik zou hem ook aan anderen aanbevelen.”

Hendrik De Waegeneer

Coördinator HSEQ

Low & Bonar Lokeren

“Het waren zeer leerzame en aangename lessen. Jullie brachten de lessen op zo een begrijpbare manier dat de niet-ingenieurs, zoals ik, ook nog mee waren. Hiervoor mijn dank!
De droge wetteksten vormen jullie om tot een interessante materie. Zonde dat jullie aan de andere kant van Vlaanderen wonen, ik zou een vaste cursist worden.”

Marie-Claire Van Vlierden

Preventieadviseur

Prevadco

“Desondanks ik echt niet graag opleidingen volg, ben ik met plezier naar jullie cursus gekomen. Jullie brengen de leerstof in mensentaal over en niet volgens de letter van de wet. Ik wilde iets bijleren, en dat is jullie gelukt. Bedankt! ”

Joeri Tommissen

Filiaalcoördinator

Profile Tyrecenter Forrez

“Het was een zeer leerzame ervaring, dit vanwege de brede waaier aan onderwerpen, voorbeelden en praktijkcases. De onderwerpen en eventuele vragen werden telkens duidelijk uitgelegd of beantwoord door de lesgevers.
Wie de opleiding preventieadviseur wil volgen, raad ik zeker aan dit bij jullie te doen!”

Zoë Nemegheer

Allround Assistant

Schoonmaakbedrijf Nemegheer

Voor een leek die ik was rond, deze materie ,waren de lessen een openbaring. Veiligheid en welzijn op het werk staan door deze opleiding veel hoger aangeschreven waardoor onze hele organisatie gezonder geworden is.

Anja Decorte

Verantwoordelijke kinderopvang

VZW KOSGR27

“Christophe is een multidisciplinaire changemanager en dat is een heel belangrijk inzicht dat ik verworven heb. Een preventieadviseur moet dé changemanager bij uitstek zijn.”

Gaetana Vervaeke

QSE Technician

Stow International NV

“Christophe was voor mij een uitstekende mentor en heeft me gevormd tot de preventieadviseur die ik vandaag ben.”

Gaetana Vervaeke

QSE Technician

Stow International NV

“De lessen zijn gestructureerd, duidelijk en aangenaam om te volgen. De cursus en hand-outs zijn overzichtelijk. Een handig naslagwerk dat ik al verschillende keren geraadpleegd heb.
Ik vind u een docent met veel kennis en goede voeling met de praktijk, die het thema op een begrijpbare manier overbrengt.”

Claudia Brouwers

Procestechnoloog

Izico Food Group, Bocholt

“Als nieuweling in de wereld van welzijn op het werk, kreeg ik begeleiding van Christophe. Tijdens die periode wist hij me de basis en een sterke praktijkervaring mee te geven, wat hij deed op een professionele en gepassioneerde wijze.”

Eva van de Wynckel

Student Vives

“Als werknemer van Fluxys heb ik al verschillende opleidingen betreffende veiligheid en aanverwante gevolgd, zelden waren de docenten zo gemotiveerd. Het is na enkele minuten al duidelijk dat jullie gedreven mensen zijn die gesteund op ervaring de verschillende modules hebben gedoceerd. Zeker de voorbeelden uit de praktijk en de cases (Laks en Co) geven een meerwaarde bovenop de theorie.”

Sim Van Cleuvenbergen

Fluxys NV

“Ik heb Heidi en Christophe als lesgevers/experten leren kennen tijdens de opleiding PA2. De leerdoestellingen worden duidelijk vooraf geformuleerd, het cursusmateriaal is compleet en volledig up-to-date met de meest recente wetgevingen, normen en standaarden. Zij weten eveneens op een boeiende, duidelijke en leerrijke manier een complex thema zoals de “machine richtlijn” over te brengen, zelfs bij cursisten die geen of weinig technische achtergrond hebben. Mocht ik als PA in de toekomst hulp nodig hebben van experten dan weet ik dat ik zeker bij GO4S terecht kan!"

Ben van de Linde

Quality Manager

Contraload NV

“De gedegen ervaring en kennis van de GO4S lesgevers tilt de opleiding Preventieadviseur naar een hoger niveau. De praktijkcases maken alles helder en overzichtelijk. Dit maakt GO4S een selecte partner om verdere opleidingen te volgen.”

Jan Verplancke

Manager Outsourcing

Callewaert Industries

“Dit heeft me veel inzicht gegeven. Dankzij mijn promotor Christophe Vermaete, zaakvoerder GO4S, haalde ik er meer uit. Hij zette me aan om meer op te zoeken en verder na te denken door de juiste vragen te stellen. Ik ben meer verbanden gaan zien en heb nu een beter totaalbeeld.”

Claudia Brouwers

Procestechnoloog

Izico Food Group, Bocholt

“Goed gedocumenteerd cursusmateriaal en mooie, duidelijke PowerPoint presentaties die bij het geven van de les gebruikt werden en die op eenvoudige vraag ter beschikking gesteld werden. De les werd met de nodige humor gegeven zodat het geen saaie bedoening was. Interactieve lessen waarin de cursisten betrokken worden (denken-delen-uitwisselen) en op geregelde tijdstippen praktijkoefeningen die veel duidelijk maakten. Het was een aangename ervaring.”

Luc Claus

Stadsingenieur & preventieadviseur

Stad Lokeren

“Christophe weet waarover hij praat. Zijn stijl van lesgeven is zeer aangenaam en hij geeft veel praktische voorbeelden om de theorie uit te leggen en begrijpbaar te maken."

Lars Castermans

Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit

De lessen waren steeds heel interactief en werden op een duidelijke manier gebracht. Dit zijn het soort lessen die je na één jaar nog herinnert en nog steeds kan plaatsen als de lessen waar je ook effectief iets ‘leert’. De lessen op zich werden ook op een aangename (lees: niet de PowerPoint aflezen) manier ‘vertelt’. Veel werd uitgelegd via oefeningen of foto’s, die uiteraard meer blijven hangen. Domme vragen bestonden niet in uw lessen en er werd dan ook alle tijd genomen die nodig was om de leerstof te begrijpen.

Evelien Carlier

Preventieadviseur Niveau 2

Securex

“Ik heb jou lessen altijd met veel aandacht gevolgd. De inhoud was steeds duidelijk en aangenaam gegeven.”

Eddy De winter

Inspecteur

KIWA Belgium NV

“Het is niet evident om wetgeving op een aangename, duidelijke manier te brengen maar toch slaagde Christophe hierin met vlag en wimpel.
De lessen PA2 werden aanschouwelijk gebracht en op deze manier kregen wij een bruikbaar pakket mee om onze toekomstige job als preventieadviseur goed te kunnen uitvoeren.
Niet alleen de kennis maar ook ons denkpatroon werd aanzienlijk veranderd en dat heeft tot op vandaag ‘nog altijd’ een belangrijke invloed op mijn leven.”

Tom Servaege

SHEQ Manager

Phoenix Services of Belgium BVBA

“Praktisch gerichte opleiding, met veel tips en tricks, die boeiend gebracht wordt. Met verwijzingen naar websites, hoe zelf info op zoeken, met tijd voor reële voorbeelden.”

Franky Vanbeylen

Lesgever Eerste Hulp