SafetyTraining

Dé meest praktische veiligheidsopleiding die kennis omzet in praktijk

Home / SafetyTraining

 

Opleidingsoverzicht

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod praktische veiligheidsopleidingen:

Preventieadviseur Niveau 2

Basisveiligheid Preventieadviseur Niveau 3

Heftruckbestuurder, reachtruckbestuurder, Rolbrugbediener

Hoogwerker & schaarlift bediener

EHBO Bedrijfseerstehulpverlener, basis & bijscholing

EHBO Initiatie

Kleine blusmiddelen

VCA - basis en VOL

In-house veiligheidsopleidingen op maat

 

 

Niet gevonden wat je zocht? Vraag jouw opleiding-op-maat!

Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen-op-maat. Iedere organisatie heeft een eigen DNA. Wij geloven dat iedere organisatie daarom heeft op de beste aanpak op haar maat.

Contacteer ons via mail naar training@go4safety.be of het contactformulier. Wij maken graag een offerte op maat van jouw onderneming.

 

 

Erkenning opleidingen: DV.O225289

Praktische veiligheidsopleidingen: je leert kennis omzetten in praktijk

Ben je op zoek naar veiligheidsopleidingen die écht het verschil kunnen maken?

Wij geven concrete en praktische veiligheidsopleidingen die je toelaten om een veilige werkomgeving te creëren. Je krijgt geen saaie theorie, maar praktische inzichten die je onmiddellijk resultaat opleveren om veilig te kunnen werken.

Je leert er o.a.

Hoe ongevallen te voorkomen

Risico's beheersen in de praktijk

Wat te doen bij brand

Wat te doen bij een ongeval

Alles wat je moet weten over veiligheid op het werk

 

 

 

Getuigenissen

“Ik heb jouw lessen altijd met veel aandacht gevolgd. De inhoud was steeds duidelijk en aangenaam gegeven.”

Eddy De winter

Inspecteur

KIWA Belgium NV

“Het is opmerkelijk dat deze lesgevers uit ervaring spreken.”

Student

PCLT

“Voor een leek die ik was rond deze materie, waren de lessen een openbaring. Veiligheid en welzijn op het werk staan door deze opleiding veel hoger aangeschreven waardoor onze hele organisatie gezonder geworden is.”

Anja Decorte

Verantwoordelijke kinderopvang

VZW KOSGR27

“Het was voor mij een boeiende opleiding. Heel veel bijgeleerd. Goede interactie. De materie werd op een didactisch aantrekkelijke manier overgebracht met het nodige enthousiasme en veel deskundigheid.”

Jan Baert

Distrilog

“Ik heb Heidi en Christophe als lesgevers/experten leren kennen tijdens de opleiding PA2. De leerdoestellingen worden duidelijk vooraf geformuleerd, het cursusmateriaal is compleet en volledig up-to-date met de meest recente wetgevingen, normen en standaarden. Zij weten eveneens op een boeiende, duidelijke en leerrijke manier een complex thema zoals de “machinerichtlijn” over te brengen, zelfs bij cursisten die geen of weinig technische achtergrond hebben. Mocht ik als PA in de toekomst hulp nodig hebben van experten dan weet ik dat ik zeker bij GO4SAFETY terecht kan!”

Ben van de Linde

Quality Manager

Contraload NV

“Het waren zeer leerzame en aangename lessen. Jullie brachten de lessen op zo een begrijpbare manier dat de niet-ingenieurs, zoals ik, ook nog mee waren. Hiervoor mijn dank! De droge wetteksten vormen jullie om tot een interessante materie. Zonde dat jullie aan de andere kant van Vlaanderen wonen, ik zou een vaste cursist worden.”

Marie-Claire Van Vlierden

Preventieadviseur

Prevadco

“Het is niet evident om wetgeving op een aangename, duidelijke manier te brengen maar toch slaagde Christophe hierin met vlag en wimpel.
De lessen PA2 werden aanschouwelijk gebracht en op deze manier kregen wij een bruikbaar pakket mee om onze toekomstige job als preventieadviseur goed te kunnen uitvoeren. Niet alleen de kennis maar ook ons denkpatroon werd aanzienlijk veranderd en dat heeft tot op vandaag ‘nog altijd’ een belangrijke invloed op mijn leven.”

Tom Servaege

SHEQ Manager

Phoenix Services of Belgium BVBA

“De lessen zijn gestructureerd, duidelijk en aangenaam om te volgen. De cursus en hand-outs zijn overzichtelijk. Een handig naslagwerk dat ik al verschillende keren geraadpleegd heb.
Ik vind u een docent met veel kennis en goede voeling met de praktijk, die het thema op een begrijpbare manier overbrengt.”

Claudia Brouwers

Procestechnoloog

Izico Food Group, Bocholt

“Praktisch gerichte opleiding, met veel tips en tricks, die boeiend gebracht wordt. Met verwijzingen naar websites, hoe zelf info op zoeken, met tijd voor reële voorbeelden.”

Franky Vanbeylen

Lesgever Eerste Hulp

“Desondanks ik echt niet graag opleidingen volg, ben ik met plezier naar jullie cursus gekomen. Jullie brengen de leerstof in mensentaal over en niet volgens de letter van de wet. Ik wilde iets bijleren, en dat is jullie gelukt. Bedankt!

Joeri Tommissen

Filiaalcoördinator

Profile Tyrecenter Forrez

“Goed gedocumenteerd cursusmateriaal en mooie, duidelijke PowerPoint presentaties die bij het geven van de les gebruikt werden en die op eenvoudige vraag ter beschikking gesteld werden. De les werd met de nodige humor gegeven zodat het geen saaie bedoening was. Interactieve lessen waarin de cursisten betrokken worden (denken-delen-uitwisselen) en op geregelde tijdstippen praktijkoefeningen die veel duidelijk maakten. Het was een aangename ervaring.”

Luc Claus

Stadsingenieur & preventieadviseur

Stad Lokeren

“Christophe weet waarover hij praat. Zijn stijl van lesgeven is zeer aangenaam en hij geeft veel praktische voorbeelden om de theorie uit te leggen en begrijpbaar te maken.”

Lars Castermans

Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit

“Het was een zeer leerzame ervaring, dit vanwege de brede waaier aan onderwerpen, voorbeelden en praktijkcases. De onderwerpen en eventuele vragen werden telkens duidelijk uitgelegd of beantwoord door de lesgevers.
Wie de opleiding preventieadviseur wil volgen, raad ik zeker aan dit bij jullie te doen!”

Zoë Nemegheer

Allround Assistant

Schoonmaakbedrijf Nemegheer

“De gedegen ervaring en kennis van de GO4SAFETY lesgevers tilt de opleiding Preventieadviseur naar een hoger niveau. De praktijkcases maken alles helder en overzichtelijk. Dit maakt GO4SAFETY een selecte partner om verdere opleidingen te volgen.”

Jan Verplancke

Manager Outsourcing

Callewaert Industries

“De lessen zijn heel interactief en worden vanuit een praktisch perspectief bekeken. Dit is altijd boeiend en interessant.

Omdat ik technisch niet zo sterk ben, had ik schrik van de les machinerichtlijn. Dit is uiteindelijk best meegevallen en ik heb er het meeste van opgestoken.

Zowel Christophe als Heidi zijn duidelijk gepassioneerd over de gegeven materie. Het lesmateriaal is duidelijk. Ik heb er veel van meegenomen.”

Jolien S'Jegers

S'Jegers Logistics BVBA

“Als werknemer van Fluxys heb ik al verschillende opleidingen betreffende veiligheid en aanverwante gevolgd, zelden waren de docenten zo gemotiveerd. Het is na enkele minuten al duidelijk dat jullie gedreven mensen zijn die gesteund op ervaring de verschillende modules hebben gedoceerd. Zeker de voorbeelden uit de praktijk en de cases (Laks en Co) geven een meerwaarde bovenop de theorie.”

Sim Van Cleuvenbergen

Fluxys NV

“Het lesgeven en verduidelijken van complexe materie ligt jullie volledig. Aan de hand van praktische voorbeelden en praktijkervaringen was het goed te volgen. Doe zo verder !”

Anoniem

PCLT

“Ik heb de opleiding positief en leuk ervaren. Veel interessante informatie op een leuke manier gebracht. Leuk om ervaringen te horen over de praktijk. De lesgevers hebben veel kennis en dat is fijn. Het cursusmateriaal is in orde en professioneel.”

Mitzi Wellens

Student

Syntra

“De opleiding tot preventieadviseur 3 zorgt ervoor dat ik weet wat er op veiligheidsvlak moet gebeuren bij NWOOD. Een meerwaarde voor NWOOD. Ieder bedrijf zou iemand moeten hebben die zo'n opleiding heeft gevolgd.”

Katrien Minne

Zaakvoerder

NWOOD

“De lessen waren steeds heel interactief en werden op een duidelijke manier gebracht. Dit zijn het soort lessen die je na één jaar nog herinnert en nog steeds kan plaatsen als de lessen waar je ook effectief iets ‘leert’. De lessen op zich werden ook op een aangename (lees: niet de PowerPoint aflezen) manier ‘vertelt’. Veel werd uitgelegd via oefeningen of foto’s, die uiteraard meer blijven hangen. Domme vragen bestonden niet in uw lessen en er werd dan ook alle tijd genomen die nodig was om de leerstof te begrijpen.”

Evelien Carlier

Preventieadviseur Niveau 2

Securex

“De leerstof werd op een luchtige manier gebracht. Doe zo verder !”

Student

PCLT

“Het was een leuke opleiding.”

Cedrik Berger

Student

Syntra

“Jullie stralen enthousiaste signalen uit. De glimlach krijg je er gratis bij !”

Paul Van Bergen

Flyinggroup